Nyheder
Marengsrede med sommerbær
11. november 2020
Vores bedste plankedessert
Dessert
2 personer
2 æggehvider
100 g flormelis
½ teske eddike
Hindbær, brombær og blåbær
Æggehvider, flormelis og eddike piskes til stift skum. Sukkeret skal være opløst.
Plankerne pensles med olie. Marengsmassen sprøjtes på planker som en rede.
Forbages ved 125 C i 15 - 20 minutter. Bærrene fordeles i reden og desserten bages yderligere 15 - 20 minutter.
Drysses med sukker og serveres med vanilleis.
Nyheder
-
Den klassiske plankebøf
11. november 2020 -
Grønne asparges på mozzarellabund
11. november 2020En frisk og lækker forret utraditionelt serveret
-
Plankelaks
11. november 2020En spændende variation
-
Marengsrede med sommerbær
11. november 2020Vores bedste plankedessert
-
Plankekylling
10. oktober 2020